Krajalnica abo

Szatkownica do warzyw elektryczna jest dużo ważnym urządzeniem w punktach gastronomicznych. Codzienne krojenie wielokilogramowych ilości różnego sposobie warzyw w porządek ręczny znacznie podnosi nakłady książce i wydłuża czas przygotowania zaplecza przed rozpoczęciem restauracji lub czas przygotowania posiłku w punktach żywienia zbiorowego takich jak szkoły, domy spokojnej starości czy szpitale.

Wielkim wyborem staje się wtedy zakup szatkownicy do warzyw, która również będzie też pełnić funkcję szatkownicy do owoców. Niezależnie od sposobie prowadzonej placówki gastronomicznej warto zdecydować się na zakupy szatkownicy do profesjonalnego użytku. Cechuje się ona znacznie niebezpieczną wydajnością (nawet do 300 kg/h) i siłą, jest wszystkie niezbędne certyfikaty i otwarcia i zbudowana jest z prawej kondycje materiałów, danych do związku z żywnością. W części przypadków urządzenie wykonane jest ze stali nierdzewnej i korzysta magnetyczny system zabezpieczenia oraz hamulec silnikowy, zapewniający bezpieczną obsługę przez klientów. Do wyboru mamy jeszcze zasilanie 230V lub na tzw. siłę, czyli 400 V, w współzależności od posiadanej w terenie instalacji elektrycznej. Szatkownica do warzyw elektryczna ma wiele nowych, łatwo wymiennych tarcz, które działają, że warzywa oraz efekty mogą przybierać kształt wiórków, plastrów lub kostek, a ponadto specjalną przystawkę do stworzenia frytek. Osobny wsad o wymiarze półksiężyca jest do krojenia warzyw typu kapusta, seler, i drugi podłużny wsad przeznaczony jest do warzyw długich. W każdej chwili możemy też dobierać kolejne akcesoria według potrzeb. Urządzenie nie winno być stosowane do punktów, do jakich nie jest przeznaczone jak np. krojenie sera. Przy zakupie szatkownicy do warzyw należy pamiętać, iż nie jest obecne co prawda urządzenie o pokaźnych rozmiarach, ale zawsze stanowi ok. 30 kilogramów. Na targu znajdziemy ogromny wybór marek oraz rodzajów, dzięki czemu dobranie odpowiedniego dania nie sprawi wielu problemów.